زانوبند طبی

کمربندهای طبی می‌توانند سخت، نیمه سخت یا انعطاف‌پذیر باشند. انواع سخت در شرایطی مانند شکستگی‌ها یا آسیب‌دیدگی به دنبال حوادث که باعث ایجاد درد و بی‌ثباتی متوسط تا شدید می‌شوند قابل استفاده هستند و موجب ثبات می‌شوند.

علت خواب رفتن،گزگز،بی حسی و مور مور شدن دست و پا و درمان آن

لیزر داخل رگ برای درمان رگ‌های واریسی (ابلیشن لیزری درون وریدی)

درمان فلج بلز (یافلج بل ،فلج عصب صورت) بیوفیدبک و ورزش درمانی

الهام زمانی ۲۲ آذر ۱۴۰۱

چیزی در اینجا پیدا نشد. شاید جستجو بتوانید به شما کمک کند؟

تعیین اندازه مناسب: ابتدا باید اندازه جوراب‌ها را به دقت تعیین کنید. برای این کار، اندازه کف و طول پاها و اندام‌های دیگر مربوط به آن یعنی ساق و مچ خود را اندازه‌گیری کنید.

اکثر افراد نیازی به پوشیدن کمربند طبی نخواهند داشت و تنها در صورت تجویز پزشک باید از آن استفاده کنند.

کمربند طبی سخت از یک لایه محکم از مواد (معمولاً کتان یا کرباس) تشکیل شده است که دور تنه می‌پیچد و گاهی شامل پانل‌های سختی در جلو، پشت و کناره‌های مطالعه از رفرنس کمربند می‌باشد.

نتایج حاصل از مطالعه‌ای نشان دادند که مواردی از قبیل شاخص ناتوانی و میزان درد در متقاضیانی که از کمربند طبی سخت استفاده کرده بودند در مقایسه با نوع انعطاف‌پذیر بیشتر بهبود یافتند. بریس طبی سخت معمولاً به صورت سفارشی یا از مونتاژ مجموعه‌ای از قطعات پیش‌ساخته تولید می‌شود.

هنگام خوابیدن در رختخواب، بدن خود را بچرخانید و به کنار خود دراز بکشید تا به پرستار اجازه دهید در پوشیدن بریس ال اس او کمک کند.

آرتروز، فتق، تنگی مجرا و اسپوندیلور و.. بیماری های مختلفی هستند که باعث می شوند دردهای در قسمت کمر، گردن یا حتی لگن احساس شود. این دردها می توانند فرد را از انجام فعالیت های روزمره خود باز دارد. استفاده از کمربند طبی پلاستیکی در بیشتر مواقع می تواند موجب عملکرد مناسبی باشد.

توصیه پزشکی: تعیین دقیق مدت زمان استفاده از جوراب‌های واریس برای هر فرد باید توسط پزشک معالج انجام شود.

استفاده از کمربندهای طبی می تواند در زمانی که کمر دچار درد می شود آن را بهبود بخشد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *